Грипекс Макс
Грипекс Макс
Силна настинка и грип + кашлица
Грипекс Хот Макс
Грипекс Хот Макс
Силна настинка и грип
Грипекс Хот
Грипекс Хот
Обичайна настинка и грип - сашети
Грипекс таблетки
Грипекс таблетки
Настинка и грип за деца + кашлица
Грипекс Хот за деца
Грипекс Хот за деца
Настинка и грип за деца – сашети
Грипекс Хот Синус
Грипекс Хот Синус
Най-силното саше за настинка, грип и синузит
Грипекс Макс
 • температура
 • главоболие
 • хрема
 • болки в гърлото
 • суха кашлица
Грипекс Макс - Състав и действие
Грипекс Хот Макс
 • температура
 • главоболие
 • хрема
 • болка в мускулите
 • болки в гърлото
Грипекс Хот Макс - Състав и действие
Грипекс Хот
 • температура
 • главоболие
 • хрема
 • болка в мускулите
 • болки в гърлото
Грипекс Хот - Състав и действие
Грипекс таблетки
 • температура
 • главоболие
 • хрема
 • болки в гърлото
 • кашлица
Грипекс таблетки - Състав и действие
Грипекс Хот за деца
 • температура
 • главоболие
 • хрема
 • болка в мускулите
 • болки в гърлото
Грипекс Хот за деца - Състав и действие
Грипекс Хот Синус
 • СИНУЗИТ
 • хрема
  и запушен нос
 • главоболие
 • температура
 • кашлица
Грипекс Хот Синус - Състав и действие